Auto delen

Referenties

Wat zeggen klanten over ons?


Gemeente Barneveld

De gemeente Barneveld is al jaren een betrokken partner van Stapp.in. Barneveld ondersteunt allerhande nieuwe mobiliteitsinitiatieven in de gemeente, zoals AutoMaatje en Stapp.in. Een elektrische deelauto voor de eigen medewerkers kon niet ontbreken.

Zo'n 50 ambtenaren en wethouders hebben via de smartphone toegang tot de e-up!-dienstauto. Buiten kantoortijden is de auto beschikbaar voor particuliere gebruikers. Voor de toekomst ligt hier een interessant terugverdienmodel.

Nieuwsartikel


KenHem Community

KenHem Community zet zich al jaren met hart en ziel in voor de wijk Kernhem, met als doel Kernhem en Kernhemmers meer en meer tot bloei te zien komen. De wijprogramma's hebben als doel om zingeving met de dagelijkse praktijk van leven te combineren.

Eén van die programma is Sharit, waar het delen van informatie, goederen en netwerk centraal staat. De elektrische deelauto's passen helemaal bij de doelstelling van KenHem Community, en staan sinds december 2017 tot de beschikking van alle Kernhemmers met een rijbewijs!

Nieuwsartikel


GoAbout

GoAbout is dé persoonlijke reisplanner die je helpt om grip te houden op je mobiliteit, hoe complex deze soms ook wordt. Je kunt bij GoAbout terecht voor verschillende mobiliteitsoplossingen via de multimodale reisplanner-app. De deelauto is één van die vervoersoplossingen die je in een handomdraai in de GoAbout-app kunt boeken. In Nijmegen vind je bijvoorbeeld 2 deelauto's bij de Albert Heijn XL aan de Sint Jacobslaan.

Hoe het werkt? Plan je reservering in de GoAbout-reisplanner of app voor het moment dat je een auto wilt gebruiken; op het moment dat je bij de auto staat kun je 'm openen via de app. Je bent binnen een minuut onderweg!

GoAbout - Stapp.in zakelijk autodelen


Fleet Support - YOR24

Als je tienduizenden leasecontracten beheert, dan mag je je gerust een insider noemen in de automative. Fleet Support is dé specialist die bedrijven helpt grip te krijgen en houden op de wagenparkkosten. Nieuwe mobiliteitsvormen, zoals deelauto's, helpen om de kosten van het wagenpark te reduceren.

De medewerkers van Fleet Support en YOR24 hebben via hun smartphone onbeperkt toegang tot de bedrijfsauto's die zijn aangemeld op het Stapp.in deelplatform. Zo kan de bezetting van het eigen wagenpark omhoog en hebben de medewerkers 24/7 toegang tot mobiliteit.

Nieuwsartikel


Terberg Leasing

Steeds meer klanten laten weten potentie te zien in carsharing voor hun bedrijf. Als leasemaatschappij voor ondernemers kun je dan niet achter blijven.

Terberg Leasing maakt gebruik van het voertuigdeelsysteem van Stapp.in om haar klanten te ontzorgen op het gebied van mobiliteit. Terberg Leasing heeft meerdere klanten die naar volle tevredenheid gebruikmaken van het Stapp.in deelplatform, waaronder een landelijke zorgorganisatie.


Carteam

Carteam biedt als enige garageformule in Nederland carsharing aan aan haar leden! Carteam en Stapp.in hebben een unieke samenwerkingsovereenkomst gesloten waarbij de Carteam-leden tegen een gereduceerd tarief gebruik kunnen maken van de Stapp.in-techniek.

Elke garage kan zo op een laagdrempelige manier het carsharing-concept lokaal introduceren. De inwoners en bedrijven kunnen tegen een geringe vergoeding gebruik maken van de deelauto's van de lokale garage.

Nieuwsartikel


Houttequiet

De firma Houttequiet ziet de kansen van autodelen in België. In de zoektocht naar een geschikte partner die de techniek én formule kon leveren, kwam het familiebedrijf uit bij Stapp.in. Deze ontwikkeling viel samen met de zoektocht van Stapp.in naar een franchisegever in het buitenland.

Houttequiet en Stapp.in sloegen de handen ineen in het opzetten van de particuliere autodeelformule middels een unieke franchiseconstructie. Ook in België zijn nu meerdere franchisenemers actief onder de naam Stapp.in.

Nieuwsartikel


Van Leeuwen Auto's

Van Leeuwen Auto's in Veenendaal is franchisenemer van het eerste uur. Al vroeg zag de familie Van Leeuwen de transitie 'van bezit naar gebruik', en daarmee de potentie van autodelen in Veenendaal en omstreken.

Zonder forse investeringen te hoeven doen in het ontwikkelen van techniek of het opzetten van een formule, kan Van Leeuwen Auto's toch totale mobiliteit bieden aan haar klanten. Van Leeuwen biedt nu naast verkoop, werkplaats, schade, lease en carwash, ook carsharing!

Nieuwsartikel